Inicien una campanya per demanar la Creu de Sant Jordi per a Sor Lucía Caram

La Xarxa de Manresa proposa enviar correus electrònics al Conseller de Cultura per a que la monja dominica manresana sigui distingida amb la principal menció catalana

Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 18:12h
Sor Lucía Caram
Sor Lucía Caram | Adrià Costa
La Xarxa de Manresa ha iniciat una campanya per a què la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya distingeixi la monja dominica manresana Sor Lucía Caram amb la Creu de Sant Jordi, la principal menció institucional catalana. Per aconseguir-ho, proposa que qui vulgui adreci un correu electrònic al departament del Conseller de Cultura, Santi Vila, fent menció dels mèrits de la religiosa per optar a aquest reconeixement.

La Xarxa de Manresa considera que "la seva trajectòria en l'àmbit social, cultural, i el seu compromís per la humanització de la vida de les persones, la fa mereixedora d'aquest guardo", però també creu que cal "enviar un missatge molt clar des de Catalunya a totes aquelles cavernes que, en comptes de contribuir a construir amb Sor Lucia, la volen silenciar".

La Xarxa disposa, també, d'un model de carta que es pot sol·licitar enviant un correu a [email protected]. Sor Lucía ja va ser reconeguda l'any 2015 amb el títol de Català de l'Any d'El Periódico, en votació popular.