Entrades a 6 euros per escoltar Roba Estesa, el 19 de maig al Kursaal

L'oferta especial per al concert estarà disponible fins aquest diumenge a les 12 de la nit a taquilles i per internet

Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat el 12 de març a les 21:03h
Des d'aquest divendres i fins a diumenge a les 12 de la nit el Kursaal posa a la venda les entrades per escoltar Roba Estesa a 6 euros. Les guanyadores de 4 premis Enderrock actuaran a la Sala Gran del Kursaal el divendres 19 de maig. L'oferta especial per veure en directe la formació integrada per Alba Magriñà, Anna Sardà, Clara Colom, Clàudia García-Albea i Neus Pagès, ja està disponible a taquilles del teatre Kursaal i per internet.

Roba Estesa ha estat la gran guanyadora de l'edició dels Premis Enderrock, celebrada ahir a la nit a l'Auditori de Girona, emportant-se tres premis per votació popular (millor grup revelació, millor disc de folk per ‘Descalces' i millor cançó de folk per ‘Viu') i també el premi a millor disc revelació per la crítica pel disc ‘Descalces'.

‘Descalces' és una declaració d'intencions en forma de música i cançó. Unes intencions que es canten des del camp i la tradició, des de la lluita i la festa i, com no pot ser d'una altra manera, des de la dona.  Descalces compta amb la col·laboracions molt especials, presentant un gran ventall de cançons pròpies i populars, d'aquelles que fa temps que es canten, amb noves interpretacions des d'un punt de vista social i de gènere. 

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet. El preu de les entrades per veure Roba Estesa és de 12 euros (10 euros amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i menors de 25).