El Congrés de Pinea3 a UManresa-FUB aplega un centenar de persones

Congrés de Pinea3 a UManresa-FUB
Congrés de Pinea3 a UManresa-FUB | UManresa
Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 15:58h
La segona edició del Pinea3 Living Organizations International Congress, que es va celebrar dimarts a UManresa-FUB, ha estat un rotund èxit de participació, continguts i organització, segons els organitzadors.

Gairebé un centenar de persones van assistir al congrés internacional, que es va centrar en qüestions sobre desenvolupament del lideratge, cultura i gestió del canvi en les organitzacions i empreses.

Al llarg de la jornada, nou conferenciants, procedents de països com Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya, Itàlia, Grècia i Catalunya, van realitzar ponències molt participatives que van permetre la interactuació del públic assistent, així com experimentar els continguts sobre models de gestió del canvi, canvi cultural, models de lideratge, moviments globals sobre lideratge i capitalisme conscient, la intel·ligència emocional i neurociència aplicada a la gestió, l'obertura al canvi i resistències al mateix, els sistemes de mesura del canvi, o les barreres a la col·laboració que trobem en equips i departaments.  

En finalitzar el congrés, els assistents van valorar-ne tant l'aportació innovadora, com el valor de les reflexions. Alguns d'ells en van destacar que la participació en la trobada els va aportar motivació per entomar reformes i canvis a les seves empreses i organitzacions, un procés per al qual no disposaven o desconeixien les eines per fer-ho.

El Congres ha estat organitzat per Pinea3 Living Organizations, un centre internacional per al desenvolupament  i difusió del coneixement, metodologies i bones pràctiques en l'àmbit del desenvolupament de les organitzacions i la gestió del canvi. La iniciativa ha comptat amb el suport d'UManresa-FUB, i de l'empresa de consultoria TAGA en desenvolupament del Lideratge, Estratègia i Cultura, que ha estat col·laborant activament amb la universitat a través de programes especialitzats adreçats a empreses del Bages i de la Catalunya Central.