El Pressupost Participatiu de Sant Vicenç creix fins als 40.000 euros aquest 2017

La regidora Esther Sánchez presenta el pressupost participatiu de Sant Vicenç de Castellet
La regidora Esther Sánchez presenta el pressupost participatiu de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 9:11h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha obert el termini perquè els veïns i veïnes puguin presentar les seves propostes per al pressupost participatiu 2017. En aquesta segona edició, la regidoria de Participació Ciutadana augmenta la partida sotmesa a votació popular i passa dels 37.000 euros de l'any passat als 40.000 euros d'enguany. L'any passat l'experiència va comptar amb una molt bona resposta ciutadana que va escollir el vehicle per a Protecció Civil com a opció més votada. El pressupost participatiu es va completar amb la instal·lació de cinc desfibril·ladors repartits en espais estratègics del municipi.

Propostes de competència municipal viables

L'Ajuntament demana a la ciutadania que faci propostes de competència municipal, que siguin viables tècnicament i que tinguin un cost màxim de 40.000 euros. Una comissió de seguiment i un equip tècnic municipal validarà totes les propostes presentades i en farà una valoració tècnica i econòmica. El termini per presentar les idees ha començat aquest dimecres i serà vigent fins al 26 de març. Del 8 al 21 de maig s'exposaran les propostes a l'Espai Ateneu. Les votacions populars es faran del 22 al 28 de maig. Es podran fer de manera presencial o bé telemàticament en què s'incorporarà un codi de seguretat a través del telèfon mòbil. La voluntat és poder executar la proposta guanyadora durant el segon semestre d'any i que sigui una realitat abans d'acabar aquest 2017.

Qui pot participar?

Poden participar tots els veïns i veïnes de Sant Vicenç de Castellet majors de setze anys. Les votacions es podran fer presencialment o bé telemàticament. En cas de tenir qualsevol dubte els veïns i veïnes es poden adreçar a l'Ajuntament o bé enviar un correu electrònic a l'adreça [email protected]