L'Ajuntament col·labora amb el projecte Mosaic per a persones amb malaltia mental

Signatura de l'acord entre l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Germà Tomàs Canet
Signatura de l'acord entre l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Germà Tomàs Canet | AjM
Redacció
07 de març del 2017
Actualitzat a les 15:35h
L'Ajuntament de Manresa i la Fundació Germà Tomàs Canet han signat aquest dimarts un acord de col·laboració a través del qual el consistori es compromet a fer una dotació econòmica durant els propers quatre anys adreçada a la realització del projecte Mosaic, una iniciativa encaminada a millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental. La dotació econòmica es fixarà d'acord amb un annex anual per als anys 2017, 2018, 2019 i 2020.

L'acte de signatura ha anat a càrrec del l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent; la directora de la Fundació Germà Tomàs Canet, Anna Maria Prats. Hi ha assistit també la regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich.

Prèvia a la signatura de l'annex anual dels propers quatre anys, la Fundació Germà Tomàs Canet sol·licitarà, al principi de cada any, una subvenció a l'Ajuntament de Manresa adjuntant el projecte i obligacions a realitzar durant l'any.

La quantia de la subvenció, el seu pagament i terminis així com la forma de justificació es fixarà cada any amb l'aprovació dels corresponent annex i seran destinades al funcionament ordinari del projecte Mosaic, de suport de programes i projectes que tinguin com a finalitat la millora de la qualitat de vida de persones amb malaltia mental i la seva reinserció social i laboral.

El projecte Mosaic depèn jurídicament de la Fundació Tomàs Canet i es gestiona amb la participació d'altres quatre entitats: Ajuntament de Manresa, Fundació Althaia, Germanes Dominiques del Convent de Santa Clara i Comunitat de Germans de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu.