La V edició de la Salta Marrades d'Oló escalfa motors per a aquest diumenge

Imatge d'un dels moments de la III edició de la Salta Marrades
Imatge d'un dels moments de la III edició de la Salta Marrades | Josep Canamasas
Redacció
07 de març del 2017
Actualitzat el 08 de març a les 10:47h
El Centre Excursionista d'Oló ja ho té tot a punt per a celebrar la cinquena edició de la popular cursa de muntanya Salta Marrades, que tindrà lloc aquest diumenge, 12 de març al matí.

Enguany, i seguint la línia de l'any passat, aquesta prova esportiva oferirà dos recorreguts diferents. Un de 21 quilòmetres i 1200 metres de desnivell (més llarg que el de l'any passat, que en tenia 16) i un altre de més curt, de 8 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu. De moment hi ha gairebé 50 inscrits en cada una de les modalitats. Tot i així, les inscripcions per a participar-hi encara estan obertes, i es poden formalitzar, en el cas de la llarga, clicant aquí, i en el de la curta, aquí.

Totes dues curses començaran a dos quarts de deu del matí des del Parc del Torrent Gros de Santa Maria d'Oló. Des d'una hora i mitja abans ja es podran recollir els dorsals. La prova de 21 quilòmetres tindrà tres avituallaments líquids durant el recorregut, i la de 8, un. Un cop a l'arribada, cada corredor rebrà un entrepà de botifarra i una bossa amb obsequis.

A banda de la Salta Marrades pròpiament dita, també hi haurà l'anomenada cursa Mini-Marrades, adreçada a nens i nenes de 5 fins a 13 anys. Tots ells estaran dividits per edats. Així doncs, els infants d'entre 5 i 7 anys correran un circuit de 300 metres; els que tinguin entre 8 i 10 anys, ho faran amb un de 600 i, finalment, els nens i nenes d'11 a 13 anys hauran d'enfrontar-se a un recorregut de 900 metres. Les inscripcions per a la Mini-Marrades es faran el mateix dia de la prova, entre les vuit i les nou del matí.