NacióManresa inaugurarà dimarts les seves noves oficines al Centre Històric

Després d'una trajectòria de gairebé 8 anys, el diari digital tindrà la redacció i el departament comercial al carrer Cap del Rec, 18, de Manresa

Últims dies d'adequació de les oficines abans de la seva inauguració dimarts
Últims dies d'adequació de les oficines abans de la seva inauguració dimarts | LdSR
Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat a les 20:00h
NacióManresa inaugurarà el proper dimarts, de 7 a 9 del vespre, les seves noves oficines als baixos del carrer Cap del Rec, 18, de Manresa, al Centre Històric. D'aquesta manera, el diari digital degà del Bages guanyarà presència física al carrer i aplegarà en un mateix centre de treball la redacció i el departament comercial. L'administració continuarà, com fins ara, en un despatx de la plaça Sant Ignasi.

El proper 23 d'abril, diada de Sant Jordi, NacióManresa complirà 8 anys oferint la informació del Bages, inicialment, i del Bages i el Moianès, des que es va crear la nova comarca. Amb l'estrena de la nova seu periodística i comercial, NacióManresa fa un nou pas endavant per aconseguir una millor coordinació entre els seus redactors i ser més a prop de la notícia.

Al Centre Històric

No és casual, tampoc, que les noves oficines de NacióManresa s'estableixin al Centre Històric, concretament al Barri Antic. L'aposta del diari per al desenvolupament urbanístic i comercial del cor de la ciutat ha estat clara des de la seva creació, el 2009, amb articles i reportatges sobre aquesta zona destacant la necessitat de vertebrar-la socialment i econòmica per a que es converteixi en el nus que lliga tots els barris de la ciutat.

Les noves oficines tenen, en total, 77 metres quadrats i estan dividides en un despatx per a reunions i un espai comú de redacció i zona comercial on hi ha una petita àrea de cafè i un mural de l'entrada històrica de Manresa pintat per l'artista local Susanna Ayala. NacióDigital i la resta de capçaleres territorials i temàtiques del diari també establiran el seu lloc de treball en aquestes oficines quan l'actualitat els porti a la capital del Bages.

Aquest espai també servirà en el futur com a aula de formació interna o per a xerrades de petit format sobre temes molt específics del periodisme digital i de dades.