Trenta-cinc comerços ompliran de parades el Passeig en la XXI edició del Fora Stocks

02 de març del 2017
Actualitzat el 05 de març a les 17:22h
La Fira Fora Stocks de Manresa se celebrarà aquest diumenge
La Fira Fora Stocks de Manresa se celebrarà aquest diumenge | Sussi Garcia
Les tradicions no es perden. Així ho demostra la  Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa que, aquest diumenge, 5 de març, celebrarà, amb el suport de l'ajuntament de la ciutat, la XXI edició de la Fira Fora Stocks. 

Malgrat que cada cop és més difícil que les ofertes cridin l'atenció als consumidors -recordem que el mes de maig la Generalitat va aprovar un projecte de llei en el qual dona llibertat als comerços per a fer rebaixes durant tot l'any- la Fira Fora Stocks segueix captant adeptes i mantenint el volum de visitants any rere any. El vicepresident segon de l'associació, Joan Tomasa, explica aquest fenomen posant de manifest que "el tret diferencial del Fora Stocks amb unes rebaixes convencionals és que totes les botigues surten al carrer i estan de costat. A la gent li agrada aquest ambient de triar i remenar". També afegeix que des de l'edició anterior, "els associats que han format part de la fira han notat un augment en les seves vendes". Això és degut, segons Tomasa, al fet que cada cop "estem deixant la crisi més enrere". 

Enguany, a la Fora Stocks -que obrirà portes a dos quarts d'onze del matí i finalitzarà a les vuit del vespre- hi participaran un total de trenta-cinc comerços (moda, complements, menjar i utillatge), que se situaran en el primer tram del Passeig Pere III (entre Sant Domènec i Crist Rei) i que faran una neteja final dels productes que encara tenen de la temporada d'hivern.

Com en les darreres edicions, el segon tram del Passeig (entre Crist Rei i la plaça Espanya) estarà ocupat per dos concessionaris de cotxes que vendran vehicles d'ocasió. A més , i com que el Fora Stocks està considerada una fira familiar, a la plaça Crist Rei hi haurà un espai d'animació per a la canalla que comptarà amb un inflable i ponis per passejar.