'Moià diu Prou' es mobilitzarà en forma de 'Pirates del Car-IBI'

Per al 8 d'agost s'està començant a perfilar una rua que acabarà amb una 'ButIBIfarrada popular'. 'Moià diu Prou' ha decidit, també, unir-se a un grup de plataformes de 15 municipis catalans que reclamen les rebaixes cadastrals.

Redacció
15 de juliol del 2009
En la darrera reunió de la plataforma d'ahir, dimarts, es va decidir que 'Moià diu Prou' s'unirà a un grup de col·lectius d'una quinzena de municipis catalans que mantenen reivindicacions per la rebaixa de l'IBI.

A banda, la campanya de recollida d'exemplars de la revista 'Moià +' que edita l'ajuntament per retornar-los al consistori segueix el seu curs afegint, també, a la campanya, la recollida dels llibres que l'ajuntament va editar per Sant Jordi de 2007, un mes abans de les eleccions, i que segons els responsables de la plataforma és totalment electoralista.

Per afegir un punt festiu a les mobilitzacions, la plataforma 'Moià diu Prou' està començant a dibuixar una rua que es portaria a terme el proper 8 d'agost, a partir de 2/4 de 8 del vespre, i que aniria de la plaça del Moianès fins a la plaça Sant Sebastià, passant per la plaça Major i la plaça Colom i que tindria com a temàtica el món dels pirates amb la legenda 'Pirates del Car-IBI'. La rua acabaria amb una 'butIBIfarrada popular' i el preu seria de 3€.
Arxivat a