Sant Vicenç recupera aquest cap de setmana «Coolturitza't» i «Petit Ateneu»

Dissabte s'ha programat el concert "Cançons des del mirall" i diumenge a la tarda hi haurà el muntatge infantil "La Rateta"

Redacció
01 de març del 2017
Actualitzat a les 14:13h
Aquest primer cap de setmana de març Sant Vicenç de Castellet recupera els cicles de cultura que va estrenar l'any passat amb èxit. Les iniciatives de programació estable Coolturitza't i Petit Ateneu es consoliden amb noves propostes durant les properes setmanes. La regidoria de Cultura ha reforçat la seva aposta perquè el municipi compti amb una programació estable de diferents disciplines artístiques dirigida a un públic adult i infantil a l'auditori de l'Espai Ateneu.

Dissabte, inici del Coolturitza't

Dissabte al vespre es donarà el tret de sortida al cicle Coolturitza't, adreçat al públic adult. El concert inicial serà Cançons des del mirall amb Elisabet Soler i David Martell a les 10 de la nit. La programació continuarà els dies 18 de març (Lo Mejor de Pepe Rubianes amb Ferran Terrazza), 8 d'abril (Les dones sàvies de Molière amb Enric Cambray i Ricard Farré) i el 13 de maig (The Hanfris Quartet). Tots els espectacles tenen un preu únic de 5 euros i les entrades es poden adquirir a l'OAC o bé a l'Espai Ateneu el dia de l'actuació.

Programació infantil

La programació infantil agafarà el relleu diumenge a la tarda amb el muntatge La Rateta de la companyia Campi Qui Jugui, un espectacle de teatre, música i titelles per a infants a partir de tres anys. El cicle Petit Ateneu també va tenir una magnífica acollida l'any passat i en aquesta edició tots els muntatges es programaran a dos quarts de 6 de la tarda al mateix Auditori de l'Espai Ateneu. El preu de les entrades serà de 3 euros amb el carnet Petit Ateneu i de 6 euros per al públic en general. La resta de muntatges seran els dies 2 d'abril (Maure el dinosaure) i el 7 de maig (Tea Time).