Els títols de transport integrats, la T-10 i la T-mes del bus urbà es podran usar tot el 2017

Gràcies a la congelació de tarifes d'aquest 2017, l'ATM ha decidit que els títols de transport integrats es podran fer servir fins a finals d'any

Redacció
01 de març del 2017
Actualitzat a les 10:11h
Aquelles persones que disposin de títols de transport integrat adquirit el 2016 podran utilitzar-lo fins a finals d'any. Aquest any, en no haver-hi increment del preu en les tarifes dels diferents títols propis i de l'ATM, aq uells títols que tenien caducitat a dia 28 de febrer quedaran prorrogats, de manera excepcional, fins al 31 de desembre del 2017. Així doncs, tots els títols del 2016, inclosos els títols propis, les T-10, T-Mes i T-2 del 2016, excepte la T-Bonificada, es podran fer servir fins a finals d'any.

La T-Bonificada sí que caduca el 28 de febrer, com ja s'ha informat, i s'ha de renovar a les oficines de l'OAC de l'Ajuntament per poder gaudir de la gratuïtat del servei. En cas que no s'hagi renovat, caldrà pagar el bitllet.

Per poder perllongar la vida útil de les targetes caldrà modificar moltes de les  màquines validadores, motiu pel qual és possible que durant aquests dies sorgeixi alguna incidència amb les targetes adquirides durant el 2016. En cas de problemes derivats de la validació de targetes, cal adreçar-se als centres d'atenció al client.

Nou títol T-mes integrat per aturats a partir de l'1 de març

Una de les novetats que apareixerà aquest mes de març és la nova targeta T-mes (abonament mensual personal intransferible) bonificada per a persones en situació d'atur. El preu serà de 9,95 euros, que equival al preu d'una targeta T10 d'una zona. Aquest títol es podrà comprar a Manresa (estació d'autobusos) i utilitzar al bus urbà. Serà una T-mes amb un descompte del 80%.

Per poder obtenir el títol, caldrà presentar una certificació específica emesa pel SEPE (Servicio Público Empleo Estatal) o al SOC (Oficina de Treball del Servei d'Ocupació de Catalunya). Per a més informació sobre aquest nou títol es pot consultar el web de l'ATM.