Sant Vicenç obre el termini per rebre les candidatures a la Medalla 2017

De l'1 al 31 de març tothom qui ho desitgi podrà presentar la seva candidatura a l'Oficina d'Atenció Ciutadana

Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 20:54h
La Medalla de Sant Vicenç de Castellet 2017 ja escalfa motors. Durant tot el mes de març l'Ajuntament obre el termini de presentació de candidatures a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. La Medalla de Sant Vicenç torna aquest any després de l'excel·lent acollida que aquesta iniciativa va despertar entre els veïns i veïnes del municipi que van sumar un miler de vots. Es tracta d'una distinció ciutadana que reconeix la trajectòria d'una persona arrelada a Sant Vicenç de Castellet. En la primera edició, el reconeixement va ser per a Josep Gomàriz, fundador i president de la Penya Blaugrana de Sant Vicenç de Castellet.

Festa Major d'Estiu

Un cop es recullin les candidatures durant el mes de març es preveu que a l'abril es realitzi la validació de totes i cadascuna de les propostes que se sotmetran a votació popular durant el mes de maig. Durant el mes de juny es farà el recompte i el veredicte es farà públic el juliol coincidint amb la Festa Major d'Estiu.

Grup de treball

De la mateixa manera que es va fer l'any passat, l'Ajuntament coordina un grup de treball en format de comissió de seguiment que lidera tot aquest procés participatiu.