Un alumne de la Joviat, campió del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya

| 27/02/2017 a les 21:15h
Especial: Més Manresa
Arxivat a: Economia i Empresa, Joviat, restauració, gastronomia, cocteleria
Quico Palou amb el Trofeu Manuel Villalante | Joviat
Aquesta notícia es va publicar originalment el 27/02/2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Quico Palou, alumne de 2n del Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració de l'Escola Joviat es va proclamar dissabte passat campió absolut en la 34ª edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, celebrat a l'EUHT de Sant Pol de Mar, enduent-se el Trofeu Manuel Villalante. Palou va fusionar les seves dues passions en una sola actuació: la cocteleria i la màgia, preparant un còctel anomenat Pòquer d'Asos, que va enamorar al jurat.

La Joviat també va participar en el concurs amb l’alumne de 2n del Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració, Àlex García, que va preparar el còctel Tzitziqui: un còctel amb records asteques i latinoamericans. L'Àlex es va quedar només a un punt d'obtenir el premi a la millor destresa i habilitat.

En aquesta edició hi han participat dotze escoles d'hoteleria d’arreu de Catalunya, amb dos concursants per escola, que fa un total de vint-i-quatre concursants. Els membres del jurat estaven dividits en dos jurats diferenciats: el tècnic format per membres de l'Associació Catalana de Sommeliers i del Club del Barman, i el jurat degustador format pels professors acompanyants dels alumnes participants.

Palou participarà el proper diumenge 7 de maig al Campionat de Catalunya de Cocteleria.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 23
VÍDEO La 20a Fira Mediterrània en resum | FMediterrània
«Homes, la comèdia musical» es podrà veure a Manresa el 25 de novembre | Promocional
01/01/1970
Al Kursaal, el dissabte 25 de novembre