Mor un home a Manresa arran d'un incendi a casa seva

Imatge de l'habitatge, en la qual es pot veure el sostre del balcó ennegrit un alguna peça de roba mig cremada
Imatge de l'habitatge, en la qual es pot veure el sostre del balcó ennegrit un alguna peça de roba mig cremada | Pere Fontanals
Aina Font Torra
27 de febrer del 2017
Actualitzat el 28 de febrer a les 9:53h
Un home de 40 anys, Jorge López Padilla, ha mort, aquest dilluns a la matinada, a casa seva, a causa d'un incendi que ha començat al menjador de l'immoble, situat al quart pis del carrer Prudenci Comellas, 44, de Manresa. Segons han informat Mossos d'Esquadra, el foc s'ha iniciat a partir d'una estufa elèctrica d'una làmpada incandescent. Els Bombers han rebut l'avís de l'incendi a la 1.11h i fins al lloc dels fets s'hi han traslladat sis dotacions. Allà, han trobat el cos de la víctima i el mateix metge del SEM n'ha certificat la defunció. També hi havia el cadàver d'un gos. Tots dos han mort intoxicats pel fum. La resta de veïns de l'edifici, 13 en total, han estat desallotjats mentre ha durat l'incendi.

Els Bombers han donat l'incendi per apagat a les 2.08 de la matinada. Segons ha pogut saber NacióManresa, la víctima mortal patia la Síndrome de Diògenes i tenia la llum punxada. En aquest moment es resta a l'espera de concretar el resultat de les investigacions sobre les causes de l'incendi, que estan duent a terme equips especialitzats dels Mossos d'Esquadra.

Paral·lelament, els serveis de Territori de l'Ajuntament de Manresa han fet la inspecció tècnica a l'immoble sinistrat. L'incendi no ha afectat estructuralment l'edifici, de manera que no hi ha problemes de seguretat ni afectacions a altres habitatges de la finca.