22
de febrer
del
2017
Actualitzat
a les
16:00h
Conserves Ferrer, la empresa familiar d'alimentació amb seu a Santpedor, coneguda per la seva àmplia gamma de salses i amaniments tradicionals, sofregits, cremes de verdures i conserves vegetals continua el seu procés d'internacionalització i portarà els seus productes a la fira d'alimentació més gran dels països emergents, Gulfood.
L'esdeveniment se celebrarà entre el proper diumenge i el dijous, 2 de març a Dubai. Gulfood comptarà aquest any amb gairebé 5.000 expositors, i s'esperen més de 95.000 visitants professionals de la industria alimentària, procedents de més de 200 països.
D'aquesta manera, Ferrer avança en la seva aposta per l'expansió comercial a l'estranger. L'any passat, l'exportació ja va suposar un 12% de la facturació de la companyia, amb previsió que aquest percentatge creixi durant 2017. “En aquests moments, combinar la internacionalització amb l'aposta pel mercat local reforça la solidesa i les perspectives de creixement del nostre projecte”, explica Joan Ferrer, administrador.
A dia d'avui, l'empresa bagenca ja exporta a més de cinquanta països, amb una forta presència a Europa i una bona implantació a l'Amèrica Llatina, entre altres zones. Entre els productes Ferrer més venuts fora de l'Estat espanyol hi ha les sopes, les salses i algunes conserves vegetals, destacant el Gazpacho, la Salsa Brava, la Salsa All i Oli o el Tomàquet Sofregit Casolà.
A més Ferrer segueix innovant i ampliant la seva gamma de productes i serà en aquesta mateixa cita de Gulfood on presentarà com a novetat el Caldo de Pollastre Halal.
L'esdeveniment se celebrarà entre el proper diumenge i el dijous, 2 de març a Dubai. Gulfood comptarà aquest any amb gairebé 5.000 expositors, i s'esperen més de 95.000 visitants professionals de la industria alimentària, procedents de més de 200 països.
D'aquesta manera, Ferrer avança en la seva aposta per l'expansió comercial a l'estranger. L'any passat, l'exportació ja va suposar un 12% de la facturació de la companyia, amb previsió que aquest percentatge creixi durant 2017. “En aquests moments, combinar la internacionalització amb l'aposta pel mercat local reforça la solidesa i les perspectives de creixement del nostre projecte”, explica Joan Ferrer, administrador.
A dia d'avui, l'empresa bagenca ja exporta a més de cinquanta països, amb una forta presència a Europa i una bona implantació a l'Amèrica Llatina, entre altres zones. Entre els productes Ferrer més venuts fora de l'Estat espanyol hi ha les sopes, les salses i algunes conserves vegetals, destacant el Gazpacho, la Salsa Brava, la Salsa All i Oli o el Tomàquet Sofregit Casolà.
A més Ferrer segueix innovant i ampliant la seva gamma de productes i serà en aquesta mateixa cita de Gulfood on presentarà com a novetat el Caldo de Pollastre Halal.