Bany de manresanisme radiofònic a l'«Islàndia» d'Albert Om de RAC1

El públic omple del tot l'auditori de la Plana de l'Om i deixa una cinquantena de persones fora sense poder entrar

Pep Ribas, de Señor, li posa una americana a mida amb la bandera d'Islàndia a Albert Om
Pep Ribas, de Señor, li posa una americana a mida amb la bandera d'Islàndia a Albert Om | Pere Fontanals
21 de febrer del 2017
Actualitzat el 22 de febrer a les 11:04h
Albert Om ha omplert aquest dimarts l'auditori de la Plana de l'Om amb el seu "Islàndia", de RAC1, fins al punt que no hi cavia ningú ni a les escales i que una cinquantena de persones han quedat sense poder entrar a la sala.

En un programa dedicat íntegrament a la capital del Bages, Genís Sinca ha explicat els orígens del Misteri de la Llum; Josep Maria Ribas, de vestits Señor, ha portat una americana a la islandesa per a Albert Om; el youtuber manresà Jordi Wild ha portat els seus secrets per ser un dels més visionats a la xarxa; l'alcalde Valentí Junyent ha enfrontat les ametlles de la Llum antigues amb les noves d'enguany, mentre que l'animador joanenc Pep Callau hi posava les seves pinzellades.

Ariadna Moyano i Alejandra Ibarra, les dues estudiants que van fer el treball de recerca sobre els manresans deportats als camps nazis han compartit la seva experiència i han dedicat l'Emigrant cantada per Peret a aquestes víctimes. La també manresana Miriam Santamaria ha fet la previsió del temps, i el programa s'ha tancat amb les explicacions de Joan Morros sobre el desè aniversari del Kursaal.