Mor atropellat un home de 45 anys a l'entrada de Manresa pel Pont Vell

L'accident ha tingut lloc aquest diumenge a les 3 de la matinada abans d'arribar a la zona del garden

19 de febrer del 2017
Actualitzat el 20 de febrer a les 9:45h
Punt de la C-1411z on s'ha produït l'atropellament mortal
Punt de la C-1411z on s'ha produït l'atropellament mortal | GSV
Un home de 45 anys veí de Manresa ha mort atropellat per un turisme, aquest diumenge poc abans de les 3 de la matinada a la carretera C-1411z, el tram de carretera des de la rotonda de Sant Pau fins a l'entrada de Manresa pel Pont Vell, segons ha confirmat a NacióManresa el Sistema d'Emergències Mèdiques.

L'atropellament mortal ha tingut lloc al punt quilomètric 27,6, abans d'arribar al garden que hi ha a l'entrada de la ciutat, sota el barri de Sant Pau, un turisme ha envestit l'home que anava a peu. Segons les primeres avaluacions, la víctima es trobava al mig de la calçada.

Fins al lloc de l'atropellament s'hi ha desplaçat la Policia Local de Manresa, que és qui ha instruït les diligències, i dues unitats del SEM, amb infermeria i metge, que no han pogut fer res per salvar-li la vida. L'home ha mort a la mateixa carretera, gairebé a l'acte. La conductora del turisme, una manresana de 29 anys, ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia. A dins del vehicle hi anaven dos ocupants més: una dona de 30 anys i un home de 52.