Les DEIM organitzen un dinar-xerrada amb el director adjunt d'Expansión, Martí Saball

El proper dimecres al migdia a l'Espai Rubiralta

Redacció
19 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:00h
El col·lectiu Dones emprenedores innovadores de Manresa organitza el proper dimecres 22 de febrer un dinar-xerrada col·loqui amb el director adjunt del diari Expansión, Martí Saballs, sota el títol Economia i política: cap a on anem?

Martí Saballs va estudiar periodisme a la Universitat de Navarra i 5 anys desprès va començar a treballar a Actualidad Económica. Posteriorment el van enviar a Nova York de corresponsal d'Expansión i Actualidad Económica fins a 1997. Llavors va tornar a Madrid com a redactor en cap d'Actualidad Económica. També va treballar a Lisboa i al diari El Cronista a Buenos Aires. El 2004 va ser nomenat subdirector d'Expansión a Barcelona i, el 2014, va passar a ser director adjunt del mateix diari. Ha escrit Historias de un corresponsal económico; ¿Qué hago con mi dinero? i Inteligencia empresarial.

L'acte tindrà lloc a l'Espai Rubiralta, de 2 a 4 del migdia i té un preu de 16 euros per a les associades i de 19 euros per a les que no ho són.

Cal reservar la plaça fent l'ingrès de l'import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852. Cal que hi consti el nom i el concepte, i enviar un correu a [email protected] confirmant l'assistència.