La Portals uneix esport i espectacle en un curtmetratge dedicat al «Purito»

La prova ciclista que rodeja tot el massís de Montserrat se celebrarà entre l'1 i el 2 d'abril

La Portals de Montserrat torna a primers d'abril
La Portals de Montserrat torna a primers d'abril | Ocisport
Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:56h
Al restaurant Can Font de Marganell ha tingut lloc aquest dimecres la presentació oficial de La Portals 2017 amb la presència del Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras, l'alcaldessa de Marganell, Anna María García, el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, l'homenatjat, Joaquim Purito Rodríguez i el president del Club Esportiu Lataca, Pepe Cuevas.

Ha estat un acte conduit pel periodista Arcadi Alibés i entre els nombrosos assistents, cal destacar la presencia de personatges del món de l'esport i també del teatre, entre els quals Melcior Mauri, Albert Boira, Kiku Soler, José Bailón, Àngel Edo, Israel Nuñez, Mar Franco, Pepe Recio, Marta Vilajosana, Emili Pérez, etc., que molts d'ells ja s'han compromès a participar en aquesta propera edició.

La gran novetat d'aquest any ha estat que el Club Esportiu Lataca ha unit el món de l'esport, el de la família i el de l'espectacle, en un curtmetratge que ha comptat amb la participació dels actors Albert Boira i José Bailon, els exciclistes professionals Àngel Edo i Emili Pérez, la participant de curses com la Titan Desert i Desert d'Atacama, Eva Giménez, els pares, esposa i amics de Purito Rodríguez i membres del Club Esportiu Lataca. El curtmetratge ha estat gravat i muntat per alumnes de l'escola Plató de Cinema i dirigit per Daniel Arqués.

La Portals és una cursa ciclista no es competitiva que recorre els Portals d'entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar, Esparreguera i enguany també Olesa de Montserrat.

La Portals 2017 col·labora amb l'Associació de DENT, malaltia molt minoritària que recull aportacions econòmiques per poder dedicar a la recerca. Un euro de cada inscrit es donarà a ASDENT.