Més de 420 alumnes suriencs visiten l'exposició «El bosc dels contes»

Exposició «El bosc dels contes» a Súria
Exposició «El bosc dels contes» a Súria | AjSú
Redacció
15 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:48h
Un total de 427 alumnes d'educació infantil i primària de les escoles de la vila han visitat l'exposició itinerant 'El bosc dels contes', que ha estat instal·lada al Casal de Joves fins al passat dijous 9 de febrer. La presència d'aquesta mostra a Súria s'emmarcava dins de la voluntat de promoure accions educatives per a la igualtat i el respecte entre homes i dones.

Aquesta exposició itinerant es basa en il·lustracions del dibuixant manresà Joan Turú sobre coneguts personatges de contes infantils en situacions que trenquen amb els estereotips tradicionals de gènere i promouen valors com el respecte, la diversitat i la distribució equitativa de les feines de la llar.

La previsió inicial era ubicar l'exposició al Casinet del Poble Vell, però finalment va ser instal·lada al Casal de Joves per motius tècnics.

La mostra és una iniciativa del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Bages, amb el suport de la Diputació de Barcelona. La seva presència a Súria ha comptat amb la col·laboració de les àrees de Benestar Social, Cultura i Joventut de l’Ajuntament i de les tres escoles surienques d'educació infantil i primària (Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria).
Arxivat a