Roges reinaugura el supermercat Spar del carrer Saclosa

per Redacció, 15 de febrer de 2017 a les 12:56 |
Secció de fruiteria del nou Spar de Manresa | Roges
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Roges Supermercats ha reinaugurat el seu establiment Spar de Manresa, al carrer Saclosa 38, un establiment que va ser fundat el 1983.

Spar Manresa ha estat completament reformat, disposa d'una sala de vendes de 200m2, i suposarà un augment de la seva plantilla de 3 a 4 empleats. Amb aquesta renovació, Spar Manresa s'ha adaptat a les noves necessitats del seus clients, oferint-los més varietat de productes, exposició de frescos i un recorregut de compra més còmode i ràpid, per agilitzar i optimitzar el temps de l'usuari. 


Roges Supermercats

Empresa originària de Manresa nascuda l'any 1939, actualment està dirigida per la tercera generació i des de 2012 associada a Grup Miquel a través d'un acord de subministrament. Compta amb una plantilla formada per 138 treballadors i té 22 supermercats propis distribuïts pel Bages, l'Anoia, el Solsonès, el Berguedà, el Vallès Occidental, l'Oriental i el Baix Llobregat, que ocupen un espai total de 6.780 m2, i fan d'aquesta cadena una de les més representatives de Catalunya.

 

Participació