El programa de RAC1 «Islàndia», amb Albert Om, s'emetrà des de Manresa el dia de la Llum

L'espai s'emetrà en directe des de l'auditori de la Plana de l'Om a partir de les 7 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre, amb entrada lliure

Albert Om serà a Manresa el dia de la Llum
Albert Om serà a Manresa el dia de la Llum | RAC1
Redacció
15 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:43h
Amb motiu de la celebració dels actes de la Festa de la Llum de Manresa, el programa de ràdio Islàndia, que s'emet de dilluns a divendres de 7 a 2/4 de 9 del vespre a RAC1, s'emetrà el proper dimarts, 21 de febrer, en directe des de l'auditori de la Plana de l'Om de Manresa.

Sota el lema Islàndia, capital Manresa, el programa, presentat pel periodista osonenc Albert Om, comptarà amb els convidats i col·laboradors habituals, dedicarà alguns dels continguts a la Festa de la Llum i inclourà entrevistes a gent de Manresa, a més de les seccions habituals del programa.

Per a tothom que s'hi vulgui acostar, l'entrada serà gratuïta i l'espai romandrà obert per al públic en general. La iniciativa és patrocinada per l'Ajuntament de Manresa.

Islàndia va ser una de les novetats de la graella de RAC1 de la temporada 2016-2017, i va significar el retorn d'Om a la ràdio i a l'emissora. Islàndia és líder en la seva franja horària, amb una audiència mitjana de 110.000 oients.