La CUP i Comunistes porten Tània Verge i Núria Alcaraz per parlar de feminisme i política

La xerrada de les politòlogues, que tindrà lloc divendres, forma part del cicle "Feminisme, lluita de lluites"

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat el 15 de febrer a les 11:53h
La CUP i Comunistes de Catalunya, des de les seves agrupacions a les comarques centrals, han organitzat un cicle de xerrades sobre gènere i patriarcat sota el títol Feminisme, lluita de lluites. La tercera xerrada del cicle està dedicada a debatre sobre política i feminisme i serà aquest divendres 17 de febrer a les 19.00h a l'Espai Roig de Manresa (C/ de la Mel, 8 - 1r pis) amb la participació de Tània Verge i Núria Lozano.

Tània Verge és una politòloga especialitzada en representació política i gènere. Les seves àrees de recerca principals són la representació política, els partits polítics i el gènere i la política. És professora de la UPF i des del 2014 és també delegada del rector per a les polítiques d'igualtat de gènere. Implicada des de fa anys a Feministes per la Independència ha fet múltiples xerrades arreu del país sobre el feminisme i les polítiques de gènere en la futura República Catalana. L'acompanyarà la Núria Alcaraz, activista feminista i sociòloga especialista en igualtat de gènere i participació política de les dones.

Aquesta xerrada és la tercera sessió d'un seminari més ampli estructurat en cinc sessions obertes a totes les persones interessades. Cada una d'elles es centrarà en un aspecte relacionat amb la perspectiva de gènere i lluites diverses contra el patriarcat i la desigualtat. Les darreres sessions estaran dedicades a feminisme i educació i feminisme i llenguatge. Les sessions estan lligades pel fil conductor del feminisme però comptaran amb diferents ponents, fet que permet la participació a cada trobada es pugui fer per separat.