La xerrada del cicle per a mares i pares d'aquest mes parlarà d'adolescents i felicitat

La conferència, a càrrec del psicòleg clínic Ferran Salmurri, tindrà lloc aquest dijous les set de la tarda a l'Auditori de la Plana de l'Om

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:57h
Aquest dijous, 16 de febrer a les set de la tarda, l'Auditori de la Plana de l'Om acollirà la conferència "L'educació en la felicitat de l'adolescent", en el marc del 10è cicle de xerrades per a mares i pares.

La ponència anirà a càrrec de Ferran Salmurri, psicòleg  clínic, membre fundador de Galton Gabinet Col·lectiu de  Barcelona i autor de diversos llibres. La seva activitat actual està relacionada amb l'avaluació, diagnòstic i tractament de pacients adults i joves amb trastorns psicopatològics.

Salmurri posarà sobre la taula aspectes com la idea que viure és aprendre, i que ser feliç vol dir-se sentir-se bé amb un mateix i això significa intentar tenir el mínim de sentiments i emocions negatives i el màxim de positives. Aprendre a viure, a ser més feliç, implica practicar. És una manera de viure, una actitud davant la vida tenint present que l'objectiu universal de l'esser humà és ser feliç.

El cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.