Mbici organitza una pedalada pels entorns de la Sèquia coincidint amb les festes de la Llum

Tindrà lloc aquest diumenge i constarà d'un recorregut de 50 quilòmetres

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:43h
L'empresa manresana Mbici ha organitzat, per aquest diumenge 19 de febrer, una pedalada de 50 quilòmetres que transcorrerà pels entorns de la Sèquia, passant pels Aiguamolls de la Bòbila, la passarel·la del Riu d'Or, la Capella de Santa Anna i Santa Maria, el Roure Gros, el poblat ibèric del Cogulló, el Castell de Balsareny i la Resclosa dels Manresans.

Es tracta d'una activitat inclosa dins del programa d'actes de les festes de la Llum, i és per això que el recorregut també farà parada en dues cases sequiàires i donarà l'oportunitat de visitar, per dins, un tram descartat de sèquia coberta i medieval.

La pedalada sortirà a les deu del matí des del local d'Mbici (carrer del Bruc, 59) i és previst que s'arribi a Manresa a mitja tarda. El preu de l'excursió és del 10 euros pels adults i gratuïta pels menors d'edat que vagin acompanyats dels seus pares. Com que l'activitat s'allargarà, des d'Mbici s'ofereix l'oportunitat de concertar un dinar de pícnic, que tindrà un preu de 6 euros.

Tots els interessats a participar de la pedalada s'hi han d'inscriure amb antelació enviant un correu a mbici@mbici.cat o trucant al 610355736.