1 de 10

El servei d'Ocupació de Sant Vicenç troba feina a 36 persones durant el 2016

El municipi tanca l'any passat amb una xifra d'atur del 16,47%, tres punts inferior que a finals de 2015

per Redacció, 13 de febrer de 2017 a les 15:33 |
Aquest article es va publicar originalment el 13 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va trobar feina a un total de 36 persones durant l'any passat. Des del consistori es van tramitar 71 ofertes de feina, de les quals 34 es van cobrir amb els usuaris de l'Espai Impuls SVC, aconseguint feina a 36 veïns i veïnes. El servei d'Ocupació ha potenciat les tasques d'intermediació laboral i va doblar el número d'ofertes tramitades respecte els anys 2014 i 2015. El municipi va estrenar l'any passat l'Espai Impuls SVC, un equipament de referència per ajudar a impulsar l'economia del municipi i que programa també una oferta formativa estable.

Promoció Econòmica


Des de l'Espai Impuls SVC s'ofereix també el servei de Promoció Econòmica, que l'any passat va concedir un total de quinze subvencions. En concret se'n van beneficiar nou professionals autònoms de nova constitució i sis empreses per a la contractació de persones en situació d'atur. En paral·lel, es va assessorar una quinzena d'emprenedors. 

Atur a la baixa i més empreses


En aquest context, el municipi va tancar l'any 2016 amb una xifra d'atur del 16,47%, tres punts per sota en comparació a finals de 2015, quan la xifra era del 19,88% segons les dades amb què treballa la Diputació de Barcelona. A més, el nombre d'empreses continua creixent amb tres noves activitats registrades del sector serveis durant l'any passat a Sant Vicenç de Castellet.

 

Participació