«Paisatges catalans per a oboè, piano i cello» inicia la nova edició del cicle ¾ de música

L'exalumne del Conservatori de Manresa David Villa, juntament amb Rosalía Gómez i Olalla González interpretaran la música de grans compositors catalans com Frederic Mompou i Eduard Toldrà

Redacció
10 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:30h
El cicle 3/4 de música retorna aquest diumenge 12 de febrer a les 12h a l'Espai de la Plana de l'Om amb el concert Paisatges catalans per a oboè, piano i cello. El trio format per l'exalumne del Conservatori de Música de Manresa David Villa (oboè), i les gallegues Rosalía Gómez i Olalla González, piano i violoncel respectivament, proposen amb aquest concert un viatge per paisatges catalans a través del repertori musical català.

Aquests tres joves músics interpretaran peces de compositors imprescindibles com Frederic Mompou, o Eduard Toldrà, i obres exquisides com la Sonata del balaguerí Joan Baptista Pla i la Sonatina para personaje y su rollo d'Òscar Àlvarez.

Abans del concert, hi haurà una breu actuació a càrrec del trio format per Sira Cors (oboè), Núria Valero (oboè) i Gerard Cots (corn anglès), alumnes del Grau Professional del Conservatori de Música de Manresa, que interpretaran una versió de Joseph Triebensee d'un tema de Haydn.

El preu de les entrades és 6€. Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.