El Club Tennis Manresa homenatja els seus campions d'Espanya

Acte del CT Manresa de reconeixement als seus tennistes
Acte del CT Manresa de reconeixement als seus tennistes | CTM
Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:26h
La Junta del CT Manresa va homenatjar i reconèixer els seus campions durant el sopar dels seus socis i sòcies que l'entitat esportiva celebra anualment al restaurant del Club amb més d'un centenar de participants. En el marc del lliurament tradicional de guardons als campions i finalistes del torneig social i rànquing de tennis i de pàdel que el Club organitza pels seus associats, és va fer un apartat per reconèixer al primer equip de tennis del Club en proclamar-se Campió d'Espanya absolut per equips el passat desembre.

Els campions que vam rebre un guardó personalitzat que representa l'escultura del Club obra de l'artista manresà Jaume Soldevila, foren Carlos Borderias, Marcos Borderias, Arnau Brugués, Marc Monclús, Roger Ordeig, Eric Puig, Jordi Puig, Lluís Soler, Pol Vaquero, Maiol Valentí i, Marc Lluis Vargas, amb el capità de l'equip, Albert Martínez. Durant el lliurament, el president del CT Manresa, Anjo Valentí, va agraïr l'esforç de tots ells per la fita assolida i "perquè aquest primer títol estatal pel Club en els seus cinquanta anys de vida, ha suposat el millor colofó possible a un 2016 farcit d'actes per celebrar aquest mig segle de la nostra entitat". Cal destacar que la majoria del planter d'aquest equip campió, ha estat format a l'Escola de tennis del Club.

Els homenatges van incloure també a Dolors Bosch, que fins fa poc ha estat treballant al Club durant més de 30 anys, i de la qual el Vicepresident del Club, David Augé, li va dedicar també unes agraïdes paraules a la seva trajectòria professional.