L'Esquerra Independentista es mostra contrària a la concentració de la Guàrdia Civil

Aquestes formacions recorden "que la Guàrdia Civil està a darrere de tants i tants casos de repressió sobre el nostre poble i la nostra gent"

Redacció
08 de febrer del 2017
Actualitzat a les 21:14h
Arran, Endavant i la CUP han emès emès un comunicat en que vol mostrar el seu rebuig davant la convocatòria de la Unió de Guàrdies Civils que es farà aquest dijous davant la caserna perquè consideren que una concentració d'aquestes característiques "és una clara provocació de l'espanyolisme més ranci per demostrar que la seva presència a la nostra ciutat encara és viva".

Aquestes formacions recorden "que la Guàrdia Civil està a darrere de tants i tants casos de repressió sobre el nostre poble i la nostra gent". "Un dels més recents va ser la participació activa en la custòdia i el trasllat" dels independentistes detinguts per ser traslladats davant l'Audiència Nacional per haver cremat les fotos del rei. Davant de fets com aquests, els independentistes consideren que no es poden "mostrar passius i passives i ens reafirmem en la protesta que es va dur a terme el passat 13 de desembre davant de la comissaria de la Guàrdia Civil".