Un treballador de la mina de Súria, ferit greu després de caure-li una pedra a sobre

L'home, de 43 anys i veí de Súria, ha estat traslladat en helicòpter al Parc Taulí de Sabadell

Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:57h
Un home, ferit crític a la mina de Súria
Un home, ferit crític a la mina de Súria
Un treballador ha quedat ferit greu aquest dimarts al matí després de caure-li una pedra a sobre dins les mines de Súria, segons ha indicat el SEM. Els fets s'han produït poc abans de dos quarts de deu del matí quan s'ha desprès un llis d'una galeria i ha impactat sobre les cames del treballador, segons han explicat fonts de l'empresa Iberpotash. L'home, de 43 anys, ha estat traslladat en l'helicòpter del SEM a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. A més de l'helicòpter, el SEM ha desplaçat una ambulància fins al lloc de l'accident.

L'accident s'ha produït en una de les galeries de l'interior de la mina de Cabanasses, on hi ha hagut un despreniment d'un llis lateral del parament i ha caigut sobre un treballador d'Iberpotash. L'home, veí de Súria, ha quedat ferit greu i ha estat traslladat amb l'helicòpter medicalitzat del SEM al Parc Taulí de Sabadell amb un possible politraumatisme a les cames. 

El treballador està sent operat aquest dimarts al vespre d'una cama, i des de l'hospital es confirma que cap òrgan vital ha estat tocat. Aquest dimecres al matí està previst que l'hospital doni informació de l'estat del ferit.

En un comunicat, Iberpotash ha apuntat que a hores d'ara es desconeixen les causes de l'accident i són objecte d'investigació per part de la companyia i les autoritats competents. 

Diumenge passat també hi va haver un accident laboral a la mina de Súria, on un treballador, també de 43 anys, va patir ferides de gravetat després de rebre l'impacte d'un ferro. L'home va ser evacuat pel SEM a l'Hospital de Manresa.
Arxivat a