La Casa Lluvià acollirà l'exposició «Croquis, eina de l'arquitecte», d'Ignacio Sanfeliu

La mostra es podrà visitar fins el 28 de febrer

Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:41h
Fins el 28 de febrer la sala d'exposicions de la Casa Lluvià acollirà l'exposició "Croquis, eina de l'arquitecte". A la mostra s'hi poden veure 200 croquis de l'inici i desenvolupament d'un dels projectes arquitectònics d'Ignacio Sanfeliu Arboix, doctor arquitecte. 

El croquis és l'eina més important en tota arquitectura primerenca, com ho és el projecte executiu per a la seva posterior materialització. El dibuix a mà alçada és on més ràpidament els arquitectes poden expressar des de qualsevol punt de vista la idea, per poder desenvolupar-la i convertir-la en arquitectura. L'exposició es planteja com un petit recorregut en el desenvolupament projectual, amb el croquis com a protagonista, convertint-se en la base d'aquesta situant-los en un primer nivell. Es poden veure també les fotografies del projecte finalitzat, que són el resultat al que condueixen els dibuixos exposats.  

Dimecres, 8 de febrer a dos quarts de vuit del vespre, Ignacio Sanfeliu, autor de les obres exposades, farà una visita comentada a l'exposició que mostra la seva forma de treballar a través del croquis en les diferents fases de desenvolupament del projecte.  

Ignacio Sanfeliu és arquitecte des de 1987 i Doctor arquitecte des del 1997 per la Universitat Politècnica de Barcelona UPC del departament de composició de l'ETSAB. Té el seu despatx d'arquitectura a Barcelona des del 1991. Va ser arquitecte municipal de Barcelona entre 1988 i 2003 on va ser responsable de les instal·lacions esportives de Barcelona i Cap de Serveis de Projectes al Districte de Gràcia.  

L'exposició, organitzada per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya es pot visitar de dilluns a dijous de del del matí a una del migdia i de tres a dos quarts de cinc de la tarda i el divendres de deu del matí a una del migdia.