La CUP d'Artés parlarà de corrupció política dintre del centenari de la Revolta dels Burots

Ho farà en una xerrada a càrrec de l'historiador local Adrià Cases que tindrà lloc aquest dimecres a la sala d'actes de Cal Sitjes

Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:32h
Amb l'objectiu de recordar la Revolta dels Burots -un episodi històric que va viure Artés a 100 anys en el qual les classes treballadores es van alçar contra el caciquisme- la CUP ha organitzat una xerrada per a parlar de corrupció política. Un acte que forma part de les diverses activitats que ha organitzat l'ajuntament del municipi per a commemorar l'efemèride.

La xerrada es durà a terme aquest dimecres, 8 de febrer, a les set de la tarda i tindrà lloc a la sala d'actes de Cal Sitjes. L'historiador local Adrià Cases serà l'encarregat d'explicar la corrupció política que hi va haver fa cent anys i que va precipitar que s'esdevingués la revolta. Després d'això, el periodista i ex-diputat de la CUP, David Fernàndez, i el periodista Àlex Romaguera presentaran el llibre "Llums i taquígrafs". Es tracta d'un atles sobre la corrupció als Països Catalans que compta amb quatre volums ("Llums i taquígrafs" és el primer) en el qual s'analitzen les causes de 89 casos de corrupció. Els altres volums que segueixen el primer s'anomenen "Tems de canalles", "Afònics" i "Fent fora la màfia".