Sant Fruitós tindrà cinc nous vehicles elèctrics per ampliar la flota municipal

Dos dels vehicles elèctrics que ha adquirit l'Ajuntament de Sant Fruitós
Dos dels vehicles elèctrics que ha adquirit l'Ajuntament de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:22h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha adquirit tres nous vehicles 100% elèctrics per ampliar la flota municipal i està previst que durant el 2017 se'n comprin dos més. D'aquesta manera el consistori comptarà amb 5 vehicles que funcionen al 100% amb energia elèctrica.

En concret, els vehicles són dues furgonetes Nissan e-NV200 que s'utilitzaran per a realitzar els serveis de la brigada municipal. A banda, durant aquest mes de febrer arribarà un cotxe utilitari Nissan LEAF per serveis generals. Aquests vehicles es podran recarregar tan a la nau de la brigada municipal on s'hi ha ubicat un punt com en el garatge que disposa l'ajuntament al carrer Padró on hi ha un altre connexió de recàrrega.

Amb aquest pla de renovació, l'ajuntament fa més sostenible mediambientalment la seva flota i contribueix a reduir les emissions de CO2 a l'atmosfera. A banda de contribuir a la sostenibilitat, aquest tipus de vehicles també suposen una menor despesa econòmica tant en el preu de l'energia que consumeixen com en el cost del manteniment, ja que en el cas d'aquests vehicles, és molt més econòmic que en la resta.

Cal recordar que durant el mes de novembre també es van adquirir tres bicicletes elèctriques per tal que en facin us els serveis municipals i que el municipi comptarà amb un punt nou de recàrrega semiràpida de vehicles elèctrics ubicada a la carretera de Vic, a l'alçada del cobert de la Màquina de Batre.