Sant Salvador de Guardiola disposarà d'un espai de coworking per al contacte entre professionals

Als baixos de l'antiga seu de l'Ajuntament

per Redacció, 3 de febrer de 2017 a les 15:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola transformarà els baixos de l'antiga seu de la corporació, situada al número 16 del Carrer de Dalt, en un espai d'interacció entre empreses de nova creació. Es tracta d'un espai de cessió temporal, d'un màxim de dos anys, al qual podran accedir-hi tant companyies com treballadors autònoms amb menys de dos anys d'activitat per instal·lar les seves oficines durant l'inici de la seva trajectòria amb un lloguer reduït d'uns 45 euros, tot i que el preu definitiu s'establirà properament en una ordenança municipal. 

L'objectiu de l'espai és fomentar la interacció i la col·laboració entre els seus usuaris, alhora que s'ajuda a impulsar la consolidació de la seva activitat professional o empresarial. Les instal·lacions compten amb sis despatxos individuals equipats amb connexions elèctriques, informàtiques i accés a internet, a més d'una sala de reunions. Els usuaris podran fer ús de l'espai de dilluns a diumenge de 8h a 23h, però en cas de necessitat d'un horari diferent, s'establirà per resolució d'alcaldia. Properament, s'obrirà la convocatòria pública per adjudicar l'ús temporal dels despatxos, on es determinaran les condicions específiques d'aquesta cessió i el termini de presentació de les sol·licituds al registre d'entrada de l'Ajuntament. S'espera que l'espai pugui estar operatiu al voltant del mes de març

 

Participació