Navàs regalarà una tassa a tots els ciutadans que comprin productes de proximitat

Ho farà en el marc del projecte "Navàs Sobirania Alimentària"

per Redacció, Navàs | 2 de febrer de 2017 a les 09:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres l'Ajuntament Navàs va començar la primera de les tres fases que compondrà el projecte "Navàs Sobirania Alimentària", impulsat amb la col·laboració d'una vintena d'establiments del poble. Aquesta primera fase de la campanya porta per nom "La Vols?", referint-se a una tassa de ceràmica que rebran com a obsequi tots els ciutadans que facin una compra mínima de 10 euros, de productes locals, de proximitat o ecològics en un dels establiments adherits a la iniciativa. La tassa la rebran un cop hagin segellat deu vegades una butlleta que se'ls donarà un cop facin la primera compra, i l'hauran d'anar a buscar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament (OAC). A més, totes les targetes validades entraran en un sorteig que es farà durant la Fira de Primavera. 

Els establiments adherits tenen un distintiu groc que els identifica com a tals, un de vermell per als productes de proximitat, entesos com a productes provinents de la Catalunya Central, mar Mediterrani o golf de Biscaia. Els logos de color verd identifiquen els productes amb certificats ecològics. I, finalment, el logo de color blau identifica els productes locals. El projecte "Navàs Sobirania Alimentària" pretén estimular l'economia de proximitat lligada al sector agroecològic, en una iniciativa que busca incidir en la ciutadania des de tots els àmbits, implicant productors, elaboradors, restauradors, botiguers i ciutadans.


Establiments adherits a la campanya

Els comerços que formen part de la campanya i que tindran les targetes per a obtenir una tassa són El Bouquet; la rostisseria Cal Jaume; el restaurant Cal Jaume; la botiga de queviures Cal Mas; el restaurant Cal Ramon; la carnisseria Cal Serra; l'establiment Queviures Costa; la fleca El Crostó; la peixateria DivinsM la cafeteria Estació; l'Hort del Navarro; la peixateria Manubens; la pastisseria Mas; el bar Petit; la fleca Vidal; Cal Valentí; la peixateria Mar Salada; el restaurant El Raconet, i els bars Shere Khan i Les Tapes.

 

Participació