El sopar de Sant Eloi de la Patronal Metal·lúrgica aplega més de cent empresaris

Alguns dels empresaris reconeguts durant el sopar de Sant Eloi
Alguns dels empresaris reconeguts durant el sopar de Sant Eloi | Rubén Quintas
Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat el 02 de febrer a les 16:10h
Una vegada més, la Patronal Metal·lúrgica del Bages va convocar els empresaris del sector per celebrar la trobada anual i agrair la seva pertinença a l'entitat. En el transcurs de l'acte es van reconèixer els cinquanta anys de trajectòria de l'empresa Inauxa Comercial, destacada en el sector dels ascensors, i de l'empresa Agrícola Fargas, dedicada a la venda i reparació de maquinària agrícola, forestal i de construcció.

L'acte es va iniciar amb les paraules del president de la patronal, Xavier Perramon, fent un repàs de l'activitat de la patronal i remarcant la importància que té la formació de qualitat per les empreses del sector i la necessitat d'innovar en que es troben les empreses. També va informar que actualment l'entitat estava en un procés de creixement, tant en nombre d'associats com en territori. Tot seguit, l'acte va continuar amb la ponència de l'economista i intel·lectual català Miquel Puig, que va encoratjar als empresaris a prioritzar la formació com a eina de millora de país.

La vetllada va estar amenitzada pel grup de teatre Paranys que va representar una família rica d'empresaris del sector del metall de fa 100 anys i van conduir l'acte com a amfitrions del sopar. Finalment, es va fer una subhasta benèfica on tots els diners recaptats, es van destinar als premis  Fundació Lacetània i als premis del Congrés Talent + empresa.