El grup de hip-hop Get Bak presentarà «La Llei de Lassus» a Avinyó

Get Bak actuarà a Avinyó aquest divendres
Get Bak actuarà a Avinyó aquest divendres | Imatge promocional
Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:08h
La companyia barcelonina Get Bak, formada per catorze ballarins i ballarines de hip-hop, presentarà, aquest divendres, 3 de febrer, al teatre Catalunya d'Avinyó, el seu quart espectacle, anomenat "La Llei de Lassus". De fet, des que la formació es va crear l'any 2011, no havia produït un espectacle tan llarg (d'una hora) com el que presentaran al municipi bagenc.

"La Llei de Lassus", tal com la mateixa companyia explica, és una crida per a prendre consciència sobre allò que és realment important a la vida, a través de la música -amb el hip-hop i el funk com a protagonistes- i les danses urbanes. 

L'espectacle que oferiran a Avinyó començarà a les deu del vespre i tindrà un preu de 5 euros. Les entrades es podran adquirir el mateix dia, una estona abans que comenci la funció.

D'altra banda, el mateix divendres, a partir de les sis de la tarda, Get Bak impartirà un taller de hip-hop, al Pavelló Municipal d'Esports d'Avinyó, obert a tothom i gratuït, on els seus membres compartiran, amb tots els joves que ho vulguin, les tècniques dels balls urbans.