La ballarina manresana Tània Cornet enamora el jurat de «Got Talent»

La jove promesa de la dansa urbana va passar a la següent fase del concurs en dues ocasions

Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:13h
VÍDEO Actuació de «Kanga y Tania» al «Got Talent» de Tele5
VÍDEO Actuació de «Kanga y Tania» al «Got Talent» de Tele5 | Tele5


El hip-hop és la seva vida. Així ho ha expressat ella moltes vegades i així es va veure palès  aquest dimarts al vespre, a la quarta gala del programa d'entreteniment Got Talent de Tele 5. La jove (joveníssima) ballarina manresana Tània Cornet va enamorar  el jurat del xou televisiu -format per Risto Mejide, Edurne García, Eva Hache i Jorge Javier Vázquez- en dues ocasions.

En la primera ho va fer acompanyada de No Limits, un grup de ballarins de dansa urbana de set membres d'entre 10 i 18 anys -la majoria dels quals provinents de Gavà- que van demostrar que, malgrat les dificultats, tot és possible. I és que un d'ells té una discapacitat física, un fet que no li va impedir deixar el jurat amb la boca oberta. Amb una coreografia treballada i enèrgica, els components del grup van evidenciar la seva compenetració tapant-se els ulls amb un mocador i seguint ballant els passos de la dansa a l'uníson, sense perdre's. Un públic d'empeus, aplaudint sense parar, va cloure l'actuació, que va tenir tots els vots a favor del jurat per a passar a la següent fase del concurs.

L'altra actuació que va protagonitzar la recent campiona mundial de hip-hop, la va dur a terme acompanyada del seu professor de ball, Kanga. Tots dos van demostrar la química que tenen, coordinant-se a la perfecció. Malgrat els fervents aplaudiments del públic i les cares somrients de la majoria del jurat, Jorge Javier Vázquez va trencar la bombolla d'alegria etzibant un "jo no us he entès". Una màxima que Risto Mejide va respondre dient que "no és necessari entendre res si t'ho fan passar bé". Estant segur que Vázquez entraria en raó i accediria a fer-los passar a la següent fase, Mejide va decidir votar en contra del duet professor-alumna: "ho deixo a les teves mans, Jorge". Contra tot pronòstic, però, el presentador de Sálvame Deluxe es va mantenir ferm a la seva negativa. "Espereu!", va cridar Mejide, que no es podia creure el que acabava de passar: "canvio el meu vot, i us dic que sí, que passeu a la següent ronda".

Així doncs, i sense poder evitar els nervis i el patiment, la manresana Tània Cornet, amb només 10 anys, tornarà a les pantalles de televisió per seguir concursant pel seu somni: guanyar fent el que més li agrada.