Bages Terra de Vins organitza una caminada amb tast de vins de l'Oller del Mas

L'activitat tindrà lloc aquest diumenge i les places per a participar-hi són limitades

Redacció
30 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:25h
Bages Terra de Vins ha organitzat, per aquest diumenge 5 de febrer, una caminada de 8 quilòmetres que culminarà amb un tast de vins de l'Oller del Mas al mateix celler. 

L'activitat, muntada conjuntament amb l'entitat Meandre, forma part del cicle "Itineraris amb tast per l'Anella Verda", una proposta que Bages Terra de Vins ja fa més d'un any que duu a terme.

La caminada començarà a dos quarts de deu del matí des de la Torre Lluvià. Allà, tots els participants arribaran fins al celler de l'Oller del Mas en una excursió que tindrà, aproximadament, 8 quilòmetres. Un cop s'arribi al destí, es procedirà a fer un tast de vins d'aquest celler manresà que importa el seu producte a països com Suècia, Alemanya, Holanda, Xina, Taiwan, Nova Zelanda i Canadà.

Tothom que estigui interessat a participar en la proposta, cal que reservi la seva plaça de manera anticipada enviant un correu a reserves@bagesterradevins.cat o trucant al 686108724, ja que són limitades. El preu de l'activitat serà de 9 euros, que es pagaran el mateix dia de l'excursió.