Creu Roja fa una crida a donar mantes i sacs de dormir per a persones amb necessitat

Els dos col·lectius principals receptors de les mantes són persones sense llar o bé famílies amb infants

Els sense llar són un dels principals receptors de roba d'abric
Els sense llar són un dels principals receptors de roba d'abric | Adrià Costa
Redacció
28 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:52h
Degut a la onada de fred, la demanda de mantes i sacs de dormir a Creu Roja per part de persones en situació de pobresa és tan elevada que l'entitat es troba al límit de les seves existències pel que fa una crida especial a tota la població del Bages per obtenir la donació d'aquests dos productes. Els dos col·lectius principals receptors de les mantes són persones sense llar o bé famílies amb infants que en aquests moments no tenen prou recursos per escalfar la seva llar. 

L'entitat també fa una crida per tal que qualsevol persona que detecti algú dormint al carrer o en infrahabitatges, faci arribar aquesta informació a Creu Roja per tal que voluntaris/es de l'entitat hi puguin fer contacte. L'objectiu és evitar que en plena onada de fred hi hagi ningú dormint al carrer o en condicions que puguin posar en perill la seva seguretat.

Si alguna persona vol fer alguna donació pot fer-ho a Creu Roja a Manresa C/ Joc de la Pilota, 6 2n. Si alguna persona te informació sobre persones sense sostre pot trucar 938725644 o enviar email [email protected]