Vela Club & Fitness i Decathlon organitzen una sortida de running dissabte

La voluntat dels organitzadors és que se'n faci una mensual

Redacció
26 de gener del 2017
Actualitzat el 29 de gener a les 18:01h
Aquest dissabte tindrà lloc la primera sortida de running organitzada pel gimnàs Vela Club & Fitness amb la col·laboració de Decathlon, en unes sortides que es preveuen mensuals. La sortida tindrà lloc a les 9 del matí al pàrquing de la botida de material esportiu

Amb l’inici del nou any, Decathlon Manresa s’ha proposat dur a terme una sortida de running mensual, amb l’objectiu que tant els clients de la botiga com els usuaris del gimnàs Vela puguin compartir la passió per aquest esport. A més, enguany el gimnàs Vela Club & Fitness celebra el seu cinquè aniversari i vol viure aquesta efemèride organitzant aquest tipus d'activitats per als seus clients.

Aquesta primera sortida tindrà una durada aproximada de 45 minuts de carrera contínua, amb una sessió d'estiraments i recuperació a la botiga d’esports amb degustació de productes de nutrició esportiva Aptonia. L'activitat transcorrerà pels voltants del barri de Viladordis, combinant dos tipus de terreny; l’asfalt i la pista.

L’activitat és apte per a tothom i hi haurà diferents grups adaptant-se al nivell dels participants: iniciació, regular i intensiu. La inscripció a l'activitat, que és absolutament gratuïta, es pot realitzar a les recepcions del Vela Club & Fitness i de Decathlon Manresa.