El Museu de Moià exposarà per primera vegada la dent del «nen neandertal»

Dissabte s'inaugura l'exposició temporal "Neanderlife. Moments de la Vida Neandertal" que també inclou una cinquantena de peces més d'indústria lítica, i restes d'animals trobats a la Cova de les Teixoneres

Presentació de la troballa de la dent a la Cova de les Teixoneres de Moià, el passat mes d'agost
Presentació de la troballa de la dent a la Cova de les Teixoneres de Moià, el passat mes d'agost | O. Bosch
Redacció
26 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:47h
El Museu de Moià inaugurarà el proper dissabte a les 12 del migdia, l'exposició temporal Neanderlife. Moments de la Vida Neandertal on, per primera vegada, s'exposarà la dent del nen neandertal de Moià que es va descobrir a la Cova de les Teixoneres aquest passat estiu. L'exposició també inclou una cinquantena de peces més d'indústria lítica, i restes d'animals trobats a la Cova de les Teixoneres.
 
L'exposició fa un recorregut de manera amena i didàctica a les característiques de la vida de les poblacions neandertals de fa milers d'anys. Podrem aprofundir en el coneixement d'aquesta espècie extinta: qui i com eren? com poblaven l'entorn? com i de què s'alimentaven? com i amb que construïen les seves eines? on vivien?... tot això a través del coneixement que ens aporten les excavacions arqueològiques realitzades en diversos llocs del nostre territori, i entre ells Moià.
 
L'exposició es podrà visitar gratuïtament fins el 5 de juny.
 
Horari Museu

Dijous, Divendres i Ponts: Mati, 10.30 a 14h
Dissabtes: matí, 10.30h a 14h i tarda, 15.30h a 18h.
Diumenges i Festius: mati de 10.30 a 15h.
Arxivat a