MBici inicia un seguit de pedalades fàcils, amb els gorgs i pou de glaç de la riera de Rajadell

La sortida es farà aquest diumenge a partir de les 10 del matí des del local d'MBici al carrer del Bruc

Redacció
26 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:35h
MBici inicia aquest diumenge un seguit de sortides amb bicicleta a l'abast de tothom amb traçats que es poden fer en família i que pretenen ser festives. Aquest diumenge es farà una pedalada als gorgs i pou de glaç de la riera de Rajadell.

Amb sortida des del local de MBici (Bruc, 59. Manresa) a les 10 del matí, es remuntarà un tram de la riera de Rajadell tot descobrint la natura que amaga. Es passarà per l'aiguabarreig amb el Cardener, passant per la protectora d'animals i plantes i l'Escola Agrària. Aquí es deixarà un moment la bicicleta per entrar dins un pou de glaç en mig de l'obaga que forma la curvatura de la riera. Es continuarà amb bicicleta fins al gorg dels Esparvers i tot seguit, passant per una passarel·la de fusta, s'arribarà al gorg de les Escaletes. Seguirà un bosc de pollancres restaurat i el barri del Xup. Des d'allà es deixarà la riera de Rajadell per anar a la Torre Santa Caterina. I, de nou Manresa.

Es tracta d'un recorregut de 13 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 150 metres, de dificultat baixa. El preu és de 10 euros, i gratuït per als Amics d'MBici i els menors (que han d'anar acompanyats d'un adult).