El Banc d'Aliments reparteix mantes i roba d'abric a 156 famílies

La Fundació Rosa Oriol fa una crida per recollir-ne més, especialment per a infants, per cobrir les necessitats de més usuaris

Voluntaris de la Fudació Rosa Oriol ordenant la roba abans de que fos lliurada als usuaris
Voluntaris de la Fudació Rosa Oriol ordenant la roba abans de que fos lliurada als usuaris | FRO
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 21:13h
El Banc d'Aliments de la Fundació Rosa Oriol ha repartit entre aquest dilluns i dimarts mantes i roba d'abric a 156 famílies de les que fan servir el servei cada quinze dies. Ara, fa una crida a la població per rebre més donacions per cobrir les necessitats de les famílies que els toca anar al Banc d'Aliments a principi de la setmana entrant.

La crida a aportar mantes i roba d'abric es va fer fa deu dies durant l'onada de fred polar que va arribar al país i després que usuaris del Banc d'Aliments, molts d'ells sense cap possibilitat d'escalfar.se a casa, demanessin ajuda a la Fundació Rosa Oriol. En pocs dies la gent va aportar una setantena de mantes i més de 200 peces de roba entre abrics i jerseis. Fins i tot es van recollir 5 estufes elèctriques. Especial gest van tenir els alumnes d'ESO de l'escola Dominiques que van fer un acapte pel seu compte i van omplir una furgoneta de roba per a donar.

Aquesta setmana s'han beneficiat de la roba 156 famílies que eren les que els tocava recollir la bossa de menjar, però entre dilluns i dimarts de la setmana entrant arribaran al Banc d'Aliments el segon grup de famílies, i és per això que la Fundació Rosa Oriol manté la crida a fer aportacions, especialment de roba d'abric per a infants, per cobrir aquesta necessitat.