Mònica Morros va conduir una xerrada sobre el feminisme organitzat per les JERC

La politòloga Mònica Morros durant la xerrada sobre feminisme de les JERC
La politòloga Mònica Morros durant la xerrada sobre feminisme de les JERC | JERC
Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:31h
Les JERC Manresa van organitzar el passat diumenge una xerrada-col·loqui al seu local sobre feminisme, emmarcada en la campanya que s'està desenvolupant sobre el tema. La xerrada va córrer a càrrec de Mònica Morros, politòloga, experta en feminisme i dinamitzadora de plans d'igualtat. 

Durant l'acte es va parlar sobre l'actual situació entre dones i homes, a la vegada que es va fer un repàs de tota la historia del moviment. El tema central va ser la denúncia del masclisme en la societat actual, fent focus en les actituds, que moltes vegades passen desapercebudes, que fan que la problemàtica estigui més viva que mai. Remarcant que en la majoria de casos passa desapercebut per a les persones que l'exerceixen. Per això cal una major conscienciació de la població, especialment en els joves, ja que des de fa uns quants anys s'ha registrat un auge en les agressions i comportaments masclistes en aquest col·lectiu. 

Aquest acte està englobat en una iniciativa a nivell local, que finalitzarà el proper 8 de març, en la que es pretén sensibilitzar als més joves per tal d'evitar aquesta tendència tant preocupant.