Una quarantena de joanencs participen de l'inici de les passejades «A cent cap als cent»

Primera caminada del cicle que es va celebrar a Calella
Primera caminada del cicle que es va celebrar a Calella | AjSJV
Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:34h
Aquest mes de gener s'ha donat el tret de sortida a la temporada 2017 del cicle de passejades A cent cap als cent que impulsa la Diputació de Barcelona en el marc del Programa esportiu local d'activitats d'esport, salut i qualitat de vida i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. 

Una quarantena de joanencs i joanenques, acompanyats de persones vingudes de les poblacions de La Llagosta i Barberà del Vallès, van participar dimecres 18 de gener en la primera caminada del cicle, celebrada a Calella. Els caminaires van gaudir d'un dia propici, amb una climatologia molt favorable, i d'un recorregut de vuit quilòmetres per diferents indrets del terme municipal, combinant trams d'asfalt, pistes, rieres, camins i corriols. 

Ara, la propera sortida es farà a la població de La Llagosta el 22 de febrer. El 15 de març, el protagonista serà el municipi de Barberà del Vallès. I Sant Joan de Vilatorrada serà la vila amfitriona de la passejada el 5 d'abril. El preu de cada sortida és de 6 euros -excepte la caminada de Sant Joan de Vilatorrada, que tindrà un cost simbòlic d'1 euro- i inclou el transport amb autobús al lloc de la caminada i una assegurança d'accidents personal. 

L'Ajuntament agraeix a la població de Calella i a la seva gent l'excel·lent acollida, hospitalitat i predisposició demostrada i convida als joanencs i joanenques a participar del projecte.