Sant Vicenç estrena la Festa Major amb un bateig de submarinisme

Hi ha 40 activitats programades entre divendres i dilluns.

Redacció
09 de juliol del 2009
Sant Vicenç de Castellet està de festa. Aquest cap de setmana el municipi celebrarà la Festa Major d'estiu amb un programa d'actes molt complet pensat per a tots els públics i que inclou un total de 40 activitats. El correfoc, el concert jove i la trobada de gegants, que arriba al 25è aniversari, es perfilen com els plats forts de la festa que aquest any ha suspès el castell de focs per precaució després dels darrers incendis a la comarca.

Un bateig de submarinisme a la piscina municipal aquest divendres a partir de dos quarts de 4 de la tarda donarà el tret de sortida al programa d'actes que s'allargarà fins dilluns a la nit amb un concert d'havaneres a la plaça 11 de setembre.

El correfoc, que fa 25 anys, tindrà lloc demà a la nit després del pregó a càrrec de Vicenç Ortega i del cercatasques. Mentre a les 12 de la nit el grup Cent Durets actuarà a la plaça 11 de setembre. Dissabte a les 6 de la tarda se celebrarà la Trobada de Gegants Bages-Berguedà amb la participació de més de 30 colles. I a la nit el concert jove serà protagonitzat pels grups Fahrenheit i Flight Rose a la plaça de l'Ajuntament. Diumenge hi haurà teatre, sardanes, música i dansa. Dilluns, darrer dia de la Festa Major, s'ha programat una festa aquàtica, la tarda de jocs a la plaça 11 de Setembre i un concert d'havaneres a la nit del grup Barcarola que posarà el punt i final a la festa.