El 12è Premi Atrapallibres arrenca dins del programa Súria Municipi Lector

La regidora de Cultura, Montserrat Juncadella s'adreça a les persones assistents a l'acte d'inici del 12è Premi Atrapallibres
La regidora de Cultura, Montserrat Juncadella s'adreça a les persones assistents a l'acte d'inici del 12è Premi Atrapallibres | AjSú
Redacció
18 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:25h
La Biblioteca Pública de Súria va acollir la presentació del 12è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres, en el qual participaran com a jurats alumnes de les escoles d'educació primària de la vila. Aquest és el tercer any consecutiu que els centres educatius suriencs prenen part en aquesta iniciativa, dins del programa Súria Municipi Lector.

La presentació del 12è Premi Atrapallibres va omplir la Biblioteca Pública amb la presència d'alumnes, pares i mares, i professorat de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria.

En el transcurs de l'acte, la regidora de Cultura, Montserrat Juncadella, va felicitar participants i organitzadors per haver fet possible de nou la participació de Súria en aquesta nova edició del Premi Atrapallibres.

Segons Montserrat Juncadella, "es tracta d'aconseguir que el major nombre possible de nens llegeixin els llibres seleccionats" per tal que a través de la lectura "desenvolupin una visió crítica i argumentada de les seves opinions".

El Premi Atrapallibres és una iniciativa del Consell Català del Llibres Infantil i Juvenil (ClijCAT) que es desenvolupa en el conjunt dels Països Catalans amb l'objectiu de fomentar i consolidar el gust per la lectura entre els infants.

En aquesta nova edició, els participants es distribuiran en tres grups, corresponents a les diferents categories de la convocatòria (9 anys, 10 anys i d'11 a 12 anys). Cadascú dels infants participants hauran de llegir els llibres del seu grup d'edat per tal de puntuar-los.

El termini màxim per donar la puntuació serà el proper 15 de maig. El veredicte final serà anunciat el 30 de maig.
Arxivat a