Creu Roja Manresa llança la campanya per atraure voluntaris

Necessita persones amb coneixements socio-laborals, d'oficina, de salut i de comunicació externa

El president de Creu Roja Manresa, Miquel Riera, durant la roda de premsa
El president de Creu Roja Manresa, Miquel Riera, durant la roda de premsa | Creu Roja
Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:45h
Creu Roja Manresa ha presentat aquest dimarts la campanya de captació de voluntariat #busquemelteucap #volemelteucap, per incorporar nou volutariat, principalment expert en la seva àrea, que tingui estudis o experiència en alguns àmbits determinats, amb la finalitat que aquests puguin aportar la seves capacitats i experiència en els projectes que Creu Roja a Manresa porta a terme.

La campanya també destaca la figura del Voluntariat Virtual, persones que aporten a la institució el seu coneixement a distància, sense tenir de desplaçar-se i al seu ritme. 

Després que la institució fes un estudi de necessitats és va detectar que mancaven els següents perfils:
 
Perfils necessaris

Atenció social-laboral

- Treballadors socials
- Educadors socials
- Integradors socials
- Animadors Socio-culturals
- Psicòlegs
- Monitors esportius
- Pedagogs
- Psicopedagogs
- Advocats

Comunicació externa

- Fotògraf
- Dissenyador gràfic
- Community Manager
- Social Media
- Periodistes (enfocat a la comunicació 2.0)
- Graduats en comunicació

Oficina - Nau

- Auxiliar administratiu
- Atenció telefònica
- Recepcionista
- Mosso Magatzem

Salut

- TES. Tècnic en Emergències Sanitàries
- Psicòlegs
- Infermenrs

La campanya pretén arribar a captar l'atenció de la població a través de l'experiència del propi voluntariat de la casa, persones que actualment estan aportant la seva experiència i els seus coneixements a través del #JaTeniuElMeuCap. 

Amb la Roda de Premsa és dona el tret de sortida de la campanya, on s'han visualitzat tots els materials gràfics: cartells de la campanya buscant els diferents perfils; estovalles individuals, que es distribuiran a Bars i Restaurants gràcies a la col·laboració de DIESA Restauració; atrezzo per fer selfie dels voluntaris actius, i tres mupis a la població de Manresa del 17 de gener al 17 de febrer. La campanya finalitzarà el 28 de febrer.

Durant la campanya es portaran a terme diferents xerrades per explicar la tasca que fan els voluntaris/àries per tirar endavant els projectes de Creu Roja. Paral·lelament a les xerrades, es penjaran històries de vida a les xarxes socials del voluntariat real per tal de donar a conèixer el dia a dia del voluntariat i provocar així un efecte viral.