Creu Roja recull a Manresa més de 400 kg de mantes, abrics, jaquetes i mitjons gruixuts

La campanya d'hivern de lluita contra la pobresa ha comptat amb la col·laboració de l'empresa Higher Woods

Representants de Creu Roja amb bosses de roba d'abric recollida
Representants de Creu Roja amb bosses de roba d'abric recollida | Creu Roja
Redacció
16 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:22h
Creu Roja a Manresa amb la col·laboració de l'empresa Higher Woods, finalitza amb èxit la campanya d'hivern de lluita contra la pobresa, el resultat final del recapte han sigut més de 400 kg de mantes, abrics, jaquetes i mitjons gruixuts per a ser distribuïts entre les persones que més ho necessitin. 

Creu Roja a Manresa i l'empresa Higher Woods destaquen molt positivament la resposta que ha tingut la població, que ha fet donacions de mantes i roba d'abric. 

Entre mantes, jaquetes i abrics s'han recollir més de 400 kg de roba que serviran per donar resposta principalment a les persones sense llar: persones que en aquests moments estan dormint al carrer, en barraques, en edificis abandonats... Una altre part de les mantes recollides aniran a famílies que no poden assumir el cost de les factures d'energia i per tant, no tenen manera d'escalfar casa seva. Aquí prioritzem sobretot famílies amb infants i/o persones grans ja que aquests dos són els col·lectius que tenen menys defenses davant el fred.

Creu Roja a Manresa vol agrair molt sincerament a l'empresa Higher Woods per organitzar conjuntament la campanya i a les botigues col·laboradores que ens han donat suport: 

- Espai Rubiralta
- Twins Manresa 
- M'AGRADA de Sant Vicenç de Castellet 

També és vol destacar l'agraïment a totes les persones que han col.laborat en aquesta campanya donant alguna manta o roba d'abric.